28/01/2014

Diensten

Bij de Reuver webbeheer bieden wij de volgende diensten aan:


Bouwen van webshops

Het bouwen van webshops doen wij voornamelijk in WordPress en desgewenst Magento Community Edition. Wordpress en Magento zijn gratis programma’s. Deze programma’s hebben zeer veel krachtige mogelijkheden voor het draaien van een webshop. Het voordeel van WordPress t.o.v. Magento is dat deze software wat kleiner en lichter is. Voor een Magento webshop is dus een zwaardere hosting nodig. Een WordPress webshop host u rond de €175,- per jaar, voor een Magento webshop zitten deze kosten al snel rond de €300,-. Uiteraard kunnen wij de hosting ook voor u verzorgen.

Bouwen van websites

Als u een website wil laten bouwen zijn er erg veel mogelijkheden en opties. Bent u op zoek naar een website die alleen maar informatie bied? Of zoekt u een website die regelmatig geüpdate moet worden? Of wellicht bent u juist op zoek naar een website die erg veel interactie heeft? Voor al deze mogelijkheden hebben wij oplossingen. Het is alleen nog belangrijk om te kijken welke oplossing het beste past bij de website die u heeft. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend en gratis advies aanvragen.

SEO (Search Engine Optimalisation)

Veel mensen denken bij het bouwen van een webshop of website dat de klanten vanzelf binnenkomen zodra de webshop of website klaar is en online is. Helaas is dit niet het geval, nadat de webshop of website gebouwd is en online staat begint het echte werk pas. Hier kunnen wij u in adviseren of dit compleet van u overnemen. SEO is het optimaliseren van uw site voor de grote zoekmachines, hierdoor komt u bij de door u gewenste zoekopdrachten bovenaan te staan, en dit zal resulteren in een flinke groei in uw bezoekersaantallen.

Productfotografie

Ook de productfotografie kunnen wij voor u verzorgen. Door middel van een lichttent en professionele camera apparatuur kunnen wij uw webshop of website voorzien van professionele productfoto’s. Één of meerdere goede foto’s bij uw product doen wonderen voor uw verkopen. Klanten willen graag zien wat ze kopen, en ook alle details. Vraag naar de mogelijkheden als u hier gebruikt van wilt maken.

Productvideo’s

Ook voor het maken van productvideo’s kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over alle apparatuur om dit op een professionele manier voor u op te nemen en te bewerken. Een video zegt vaak meer dan 1000 woorden. De meeste websites kunnen tegenwoordig zeer goed overweg met filmpjes. Uw bezoekers kunnen deze dan ook direct op de site afspelen zonder eerst naar een andere site te hoeven gaan.

Promotievideo’s

Het maken van promotievideo’s is een ander onderdeel van de Reuver webbeheer, wij proberen op deze manier onze dienstverlening zo breed mogelijk te houden, zodat u niet voor elk onderdeel van uw website naar een andere partij hoeft te stappen. Deze promotievideo kan een video van uw bedrijf zijn, maar kan ook een animatievideo zijn die uitleg biedt over uw werkwijze of uw product.

Onderhoud van uw website/webshop of hulp bij het onderhoud

U kunt er voor kiezen om uw website zelf te onderhouden, of u kunt het door ons laten doen. Uiteraard geld er een ander tarief als u uw onderhoud zelf doet. Let er wel op dat het onderhouden van een webshop zeker 10 a 15 uur in de week kost. Veel mensen denken namelijk dat ze klaar zijn als hun webshop in de lucht is, maar het onderhouden van een webshop is een taak die nooit ophoudt. Uiteraard staan wij ook altijd klaar om u technische support te geven voor uw website of webshop.

Het designen van banners en sliders

Voor het design van banners en sliders kunt u ook bij ons terecht, wij kunnen banners en sliders installeren naar uw wensen. Bij sommige slider programma’s komen er extra kosten aan, sommige  programma’s zijn gratis, dit ligt vooral aan de wensen die u heeft voor de slider. Wij kunnen dit uiteraard combineren met eigengemaakte foto’s. Voor het desigen van banners vragen wij een vergoeding van € 75,- per banner.

Fotografie voor op uw website of webshop

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om er goede foto’s op te plaatsen, die in één overzicht weergeven met welke activiteiten uw bedrijf zich bezig houd. Wij komen graag een dagje bij uw bedrijf langs om deze foto’s te maken en te implementeren in uw website of webshop.

Wat moet u zelf doen en wat zijn de overige kosten?

Als wij een webshop of website voor u bouwen zult u zelf ook nog een aantal dingen moeten doen. Zo vragen wij u meestal om zelf geschreven content aan te leveren voor op uw website. U bent namelijk dé kenner van uw vakgebied! (niet gekopieerd van andere sites, dat is slecht voor uw score in google). Verder is het uiteraard nodig om hosting en domeinnamen aan te schaffen, dit komt voor de gemiddelde website of webshop rond de € 150 tot €300 per jaar. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om uw site op te leuken met stockfoto’s, deze kosten meestal ongeveer 7 euro per stuk, of u kunt de foto’s door ons laten maken.

Cursus WordPress

Top