28/01/2014

Wie zijn wij?

Oprichting

In mei 2013 is de Reuver webbeheer opgericht in Tilburg. Dit door de behoefte van een bevriend bedrijf voor onderhoud van hun webshop in Magento. Na Magento goed te leren kennen is de specialisatie verder gegroeid naar WordPress. De meeste websites en webshops draaien tegenwoordig op WordPress. Elke site begint met een standaard uiterlijk en standaard teksten. Maar door deze teksten en het uiterlijk telkens aan te passen zijn er miljoenen mogelijkheden en krijgt u dus altijd een unieke site die het beste bij u of uw onderneming past.

Sinds 2015 zijn wij verhuisd naar Helvoirt, waar we in een zeer rustgevende omgeving aan onze projecten projecten werken. Op deze locatie is een apart ingericht kantoor aanwezig, welke later nog naar een ander deel van het pand zal verhuizen. Sinds 2017 werken we ook samen met online marketing bureau Tribal.

Maatwerk

Het maken of onderhouden van een website of webshop is maatwerk. Veel bedrijven vergeten dit en luisteren dus niet goed meer naar uw wensen. Bij de Reuver webbeheer luisteren we naar uw behoeftes en bouwen we uw site precies zoals u hem graag wil. Desnoods passen we hem aan zodat hij het beste werkt. Wij proberen onze expertise zo in te zetten dat iedereen het beste uit de samenwerking haalt en u tevreden bent met uw website. Uw website is tegenwoordig toch het visitekaartje van uw onderneming.

Top